Temperatura pas abortit

Një psikolog i njohur në krahasim aborti i një përpjekje për të ndaluar nxituan në të shprehur të lartë shpejtësi. Asgjë nuk është e dëmshme për trupin tonë.
Aborti është gjithmonë një shumë të stresit për shëndetin dhe sjell komplikime të ndryshme për çdo grua individuale. Të gjitha pasojat e abortit mund të ndahen në dy grupe:

 • fizike;

 • dhe psikologjik ("sindroma post-abort").


 • Temperatura pas abortit


  Një nga komplikimet më të shpeshta ndodhin natyrore pas abortit është temperatura. Ky është një fenomen shumë i zakonshëm që mund të vërehet në një numër të madh të grave që ndërpritet shtatzëninë. Nëse temperatura u rrit pas abortit, më e rëndësishmja - nuk panik. Në shumicën e rasteve pas një abort në lidhje me temperaturën normale për disa ditë.

  Pse ethe pas abortit?


  Temperatura rritet pas abortit mjekësor, në mënyrë që trupi në përgjigje të lëndimit Mbartja, inflamacion fillon. Në shumicën e rasteve, aborti pas 37 temperatura rrallë ngrihet në 38 gradë dhe zgjat 04:57 ditë. Arsye e mirë për të thirrur "emergjencë" është një rritje e papritur në temperaturën e trupit të 39 gradë shënuar, mbetet dridhura - këto simptoma flasin infeksionit prekje.


  Një arsye tjetër për rritjen e temperaturës - ndikimi i drogave që shkaktojnë kontraktimet e mitrës, sistemin nervor.
  Në çdo rast, çdo gjë ishte burimi i etheve pas abortit, ajo është një arsye bindëse për të marrë një tjetër këshillën e mjekut tuaj. Në përpjekje të veçanta për të sjellë poshtë një temperaturë të lartë pas abortit mjekësor, komplikime të rënda janë të mundshme!