Aborti kusht

Aborti - ndërhyrje serioze me trupin e femrës. Mënyrë që ju të ndiheni pas abortit, në varësi të llojit të abortit. Përveç kësaj, qëndrimi mendor i femrave të abortit luan një rol të rëndësishëm.

Aborti mjekësor kusht


Aborti mjekësor është konsideruar të jetë duke siguruar një efekt minimal në trup. Pas marrjes së drogave të veçanta brenda 48 orëve të dhimbjeve të ndodhë si dhimbje barku dhe diktim. Pas kësaj 4 orë duhet të ndodhë dëbimin te vezes. Pas diplomë mjekësore abortit e dhimbjes, si dhe shkalla e gjakderdhjes mund të ndryshojnë në kohëzgjatje dhe intensitet. Në mënyrë tipike, më shumë shtatzënia, aq më shumë e shprehur.

Gjendja e shëndetit pas vakum abortit


Pas gratë abortit vakum qenë kryesisht i varur nga lloji i anestezisë. Pas anestezi të përgjithshme vërejtur simptoma tipike të tilla si të përzier, marramendje, konfuzion. Nëse anestezi ishte lokale, nuk ka ndjenja të veçanta ajo ndjehet. Pas mini-abortit zakonisht shënuar ndarje, të cilat janë të ngjashme me menstruale, por shumë më pak intensive. Nuk mund të ndihet tërhequr apo dhimbje barkut spastik.

Aborti kirurgjikale kusht


Pas abort kirurgjik me zgjerimin e qafës së mitrës kanalit qenë gratë zakonisht nuk janë shumë të mira. Nuk ka gjakderdhje të konsiderueshme, dhimbje të forta, probabiliteti i infeksionit.
Pas abortit çdo grua duhet të monitorojë nga afër temperaturën e trupit për të zbuluar herët infeksion të mundshëm ose komplikime tjera të abortit.
Shteti psikologjike pas abortit zakonisht karakterizohet nga një ndjenjë e fajit, zbrazëti. Ndonjëherë ju mund të kenë nevojë për ndihmë profesionale.