Sinestrol Aborti

Shtatzënia e padëshiruar mund të jetë një problem i vërtetë për gruan moderne. Fatmirësisht mjekësi sot ofron shumë mënyra për të siguruar përfundimin e saj. Një metodë e tillë është përdorimi i drogës natyrisht Sinestrol për gjinekologu qëllimin e synuar dhe nën kontrollin e tij.

Sinestrol - Indikacionet për përdorimin e


Në thelb, Sinestrol - një hormone krijuar sintetike, e cila goditi një trupin e femrës shkakton një ndryshim të veçantë në endometrium. Më e zakonshme Sinestrol Aborti nga tetë deri dymbëdhjetë javë.

Në raste të tilla, mjeku përshkruan injeksione Sinestrol në një dozë të vetme prej 0002 g. Rezultati i administratës është refuzimi intramuskular i endometrium fetusit dhe sekretim e tij të mëvonshëm të gjakderdhjes, të ngjashme me e zakonshme mujore. Veçanërisht efektive është përdorimi i njëkohshëm Sinestrol dhe acid folik, i cili luan rolin e një katalizatori.

Sinestrol në shtatzëni fund


Praktika përdorimin e drogës Sinestrol për abort në zhvillimin e patologjisë pakthyeshëm të fetusit. Megjithatë, në raste të tilla, të drogës duhet të bëhet vetëm nën mbikëqyrje mjekësore, pasi ekziston një rrezik serioz për jetën e gruas.

Sinestrol gjatë shtatzënisë mund të emërohet një mjek për të nxitur artificialisht fillimin e punës, ku kushtet e mundëshme të gjitha lindjet gjatë. Në këto situata, përdorni Sinestrol promovon zbutje e mitrës dhe të stimulojë kontraktimet fillojnë. Megjithatë, e rëndësishme për të ndaluar futjen, si përdorimi i tepruar mund të rezultojë në humbjen e qumështit në nënave.
Sinestrol për sëmundje
Në abortit, drogës është caktuar një mjek për trajtimin e infertilitetit, kancerin e gjirit, kushtet lidhur me mosfunksionimin e vezoreve, të ndërpresë prodhimin e qumeshtit dhe prova të tjera. Pritja mund të jetë tableta ose injeksione. Veprimi Sinestrol në raste të tilla që kanë për qëllim kompensimin për shkak të mungesës së hormoneve estrogjenit në trup.