Aborti Salt

Aborti kripë referohet një shumëllojshmëri të aborteve të kryera më vonë në shtatzëni. Vitet e fundit, përdorimi i saj është i kufizuar për shkak të pasojave të rrezikshme për jetën dhe shëndetin e grave. Parimi i tij përveç abortit, zhvilluar metodën e drogës apo kirurgji.

Parimi i abortit kripur


Në fillim të kripur mjek aborti flluskë amniotik pompa me rreth dyqind ml lëngut amniotik, atëherë vendin e saj, ka investuar të njëjtën sasi të kripur. Kështu, fëmija është në një zgjidhje të kripës dhe vdes disa orë. Shkaqet e vdekjes janë djegiet e shumta, helmim, gjakderdhje në tru.

Heqja e një fëmijë në bark të nënës, zakonisht kryhet një ditë pas vdekjes. Ironikisht, por rastet në të cilat kripa pas abortit, fëmija është ende gjallë dokumentuar, por, fatkeqësisht, është e pavlefshme. Këta fëmijë duken si djegur me ujë të valë.
Mjekët kanë shumë vite duke u përpjekur të mos e përdorin këtë metodë. Deri më sot, shuma e principalit të aborteve të kryera kirurgjike. Fëmija shpërbë në copa, dhe ai nuk ka shans për të mbijetuar.
Pikat kryesore

Duke vendosur për të marrë këtë hap, gruaja duhet të jenë të vetëdijshëm se fazat e mëvonshme të shtatzënisë thonë se fëmija është formuar pothuajse tërësisht, dhe aborti kripur sjellë atë ferr. Disa gra që kanë përjetuar këtë procedurë të tmerrshme, foli për ndjenjat e tyre, pasi ata hynë një zgjidhje kripë. Pra, ata pretendonin se fëmija fillon të praktikisht të thyer jashtë, për të shmangur këto vuajtje të tmerrshme. Gratë pas këtë lloj procedure shpesh lindin probleme psikologjike. Kjo nuk është e habitshme. Trauma aborti dhe kështu është trupi dhe mendja, dhe vetëm në një mënyrë të tillë barbare dhe edhe më shumë. Nuk është e nevojshme në niveli aktual i mjekësisë dhe farmakologjisë të sjellë çështjen në një mënyrë të tillë çnjerëzore e abortit.