Aborti në shtëpi

Kjo tingëllon i çmendur, por në kohën tonë për kujdesin shëndetësor të përballueshëm, shumë janë të angazhuar në vetë-trajtimin. Dhe shtëpia e rinitit dhe të trajtohet (edhe pse kjo mund të jetë e rrezikshme), kështu që nuk ka, mendoj se për abortin në shtëpi. Dhe të gjithë flasin se është e rrezikshme jo vetëm për shëndetin, por për jetën e një gruaje në asgjë plumb, ajo është ende interes në shtëpi mund të ketë një abort, dhe si të bëhet kjo, nuk do të pushojnë. Le të konsiderojmë më shumë mënyra për abortin në shtëpi dhe pasojat e ndërprerjes tillë të shtatzënisë.


Si shtëpinë e abortit?


Për të filluar me, se asnjë aborti mund të jetë plotësisht i pafajshëm, rreziku është gjithmonë atje. Dhe mbi abortin në shtëpi dhe ne nuk po flasim, të sigurt se kurrë nuk do të jetë, dhe rreziku është shumë herë më i madh se gjatë një abort në një strukturë mjekësore. Pra, cilat janë metodat këshilluar "ekspertë" Aborti në shtëpi?

  • Bath me (ointments ngrohja) mustardë. Metoda është padyshim efektive. Nën ndikimin e ujit të nxehtë dhe të qarkullimit mustardë rrit shumë herë, duke rezultuar në mitër rrit presioni fillon gjakderdhje harlisur. Megjithatë, gjaku del dhe fruta. Por kjo gjakderdhje të bëhet në mënyrë të bollshme se në shtëpi nuk mund të ndalet, dhe ambulanca nuk ka gjithmonë të kenë kohë për të arritur atje. Si rezultat, një grua vdes nga humbja e gjakut.

  • Gjithashtu shpesh këshilluar decoctions bimeve të ndryshme të tilla si misk, myshk, gentian, karafil dhe kështu me radhë. D. Besohet se këto barëra të stimulojë kontraktimet e mitrës, duke rezultuar në gabim ndodh. Por shumica e këtyre bimëve mund të shkaktojnë plagosje serioze kur merret në sasi të mëdha, me asnjë garanci për abort nuk është dhënë. Për më tepër, në qoftë se një grua është e shëndoshë, atëherë duke përdorur concoctions abortit nuk punojnë, vetëm dëmtojnë shëndetin e tyre dhe fëmijën e palindur. Aborti nuk punon, por në mënyrë që të bëjë atë TEAS bimor dhimbshme janë mjaft të përshtatshme. Vetëm barishte që pothuajse 100% shpëtoj shtatzënia e padëshiruar - është misk, por vetëm për shkak se ajo është helmuese. Poison tansy vërtetë vret fetusin, dhe ajo fillon të tretem, ndërsa në barkun e nënës. Në rezultat nuk do të ketë kohë për të pyes veten - dehje të fortë dhe vdekjen. Edhe ndërhyrje mjekësore në kohën e duhur nuk ka gjasa për të shpëtuar jetën e një gruaje.

  • Janë dhënë të tjera, këshilla njëlloj sadist mbi abortin në shtëpi. Për shembull, një udhëtim të gjatë në një rrugë me gunga, goditur barkut dhe kështu me radhë. Dëmtim i tillë i qëllimshëm mund të çojë në pasoja tragjike. Shpesh kjo gjakderdhje dhe fatale për ardhjen e ambulancës. Dhe jo në bllokime të trafikut dhe cilësinë e dobët të shërbimeve shëndetësore (edhe pse, të dyja rast), fakti që një grua gjakderdhje shumë shpejt dhe nuk ka ambulancë nuk kanë kohë për të marrë ndihmë.

  • Një tjetër metodë e njohur për ndërtimin e një abort në fazat e hershme, është duke marrë tableta. Po, me të vërtetë janë droga që promovojnë abortin. Por ata janë të efektshme vetëm në fazat e hershme (brenda 6 javëve). Për më tepër, sa më gjatë të gjatë, pasojat më të mundshme të padëshiruara. Por këto barna cakton një mjek. Dhe kështu aborti kryhet vetëm nën mbikëqyrjen e një specialisti. Që afatet e abortit mjekësor mund të jetë gjakderdhje që nuk ndalet e punës në shtëpi. Sa për pilula kontraceptive, janë këshilluar shpesh për të pirë më shumë, ata mund të ndihmojë vetëm për 72 pas seksit të pambrojtur. Në qoftë se termi më shumë, asgjë, por helmimi ju merrni.


  • Në përfundim, edhe një herë dua të kujtoj ju përpjekje për një abort në shtëpi, asgjë e mirë nuk vjen nga. Ndihmën e nevojshme mjekësore dhe, në qoftë se ne të kthehet në fillim, atëherë ne mund të shmangur scraping dhe të bëjnë abortin mjekësor apo mini-abort (vakum) se në shtëpi, natyrisht, e pamundur.