Përgatitjet për abortit mjekësor

Gjithashtu aborti instrumentale, e cila është një procedurë kirurgjike, nuk ka ilaçe dhe homologu i tij procedura. Thelbi i saj është që me hormonet fuqishëm vezë e fekonduar dëbuar me dhunë nga trupi i një gruaje. Kjo është bërë vetëm në fazat e hershme (4-5 javë pas konceptimit).
Le ta dinë se çfarë ilaçe në formë tabletash përdoret për ndërprerjen e drogës e shtatzënive të padëshiruara.

Pilula për abortit mjekësor  • Asetet fikse përfshijnë Style drogës aborti mjekësor dhe variantet e saj - Mifehin, Penkrofton, Myfepreks dhe Myfolyan. Ajo bllokon progesterone hormon, i projektuar për të mbajtur shtatzëninë dhe një pritje të dytë të këtyre skemës tableta nxit kontraktimet e mitrës dhe dëbimin te vezes. Zgjidhni një droge të veçantë do të ndihmojë mjekun vetëm në bazë të shëndetit tuaj dhe contraindications mundshme.

  • Drogës Postinor referohet ashtuquajturës kontracepsionin e urgjencës, por në fakt ajo është e të gjithë të njëjtën agjent dështuar. Përbërës të saj aktive - levonorgestrel. Në paketë përmban vetëm 2 tableta.


  • Çdo grua që vendosi për ilaçe abortit, përveç për emrat e këtyre tabletave duhet gjithashtu të jenë të vetëdijshëm për contraindications dhe efektet anësore. Kohët e fundit për shkak të faktit se përfundimi artificiale e mbrojtjes së tillë për trupin e femrës gjatë shtatzënisë, përdorni kimikate shumë të forta. Një abort i tillë, edhe pse është më e lehtë se operacioni, kërcënon një grua gjakderdhje, dispepsi, inflamacion dhe probleme të tjera. Ekziston gjithashtu rreziku që shell frytshëm nuk mund të shkojnë tërësisht, dhe pastaj duhet të bëjnë më shumë dhe scraping.