Mjetet juridike popullore Aborti

Burrat intimitet dhe gratë gjithmonë të ketë një shans për të çojë në shtatzëni. Edhe metodat më të besueshme kontraceptive është e mundur që mbrojtja nuk funksionon, dhe do të mbetesh. Siç është e trishtuar, por jo gjithmonë shtatzënia është e dëshiruar. Jo çdo grua është e gatshme kështu papritmas bëhet një konkurrent në nënën, veçanërisht në qoftë se situata është komplikuar nga një kushte të vështira të brendshme, mungesa e mbështetjes, papunësisë dhe kështu me radhë. D. Në këtë rast, çështja e abortit.
Së bashku me të propozuara metodat tradicionale të mjekësisë e abortit, ka mjete popullore. Për të përdorur përdorur kryesisht ata që nuk mund të përballojë abortin Classic në klinikë për shkak të shqetësimit financiar, ose nga frika e ekspozimit. Edhe pse sot obstetrit të ofrojë metoda më praktikisht pa dhimbje dhe të sigurt të abortit, disa gra zgjedhin abortin me ta receta e mjekësisë tradicionale. Kjo ndodh për shkak se ekziston një keqkuptim që popullore - mjetet testuar dhe efektive. Në fund të fundit, asgjë ynë i madh-madhe-madhe-gjyshja, por populli, dhe nuk e di - por mbijetoi dhe 10 fëmijë ponarodzhuvaly. Vetëm tregoni askujt se sa shumë gra gabim, duke u mbështetur në mjetet juridike popullore abortin dhe vdiq.


Metodat dhe metodat e abortit tradicionale


Duke popullore metodat e abortit përfshijnë një vaskë të nxehtë me pluhur mustardë. Shtatzënë merr dush sitz, temperatura e ujit në të cilin të paktën 42 gradë, me shtimin e mustardë. Faktorë të tillë si temperaturë të lartë të ujit, promovon enët e gjakut në legen e gruas, duke rritur presionin në këtë fushë. E gjithë kjo kontribuon në hapjen provokon gjakderdhje dhe abort. Ekziston rreziku i gjakderdhjes të rënda, për të ndaluar e cila kërkon masa të veçanta mjekësore. Aborti në shtëpi me ndihmën e produktit kombëtar është shumë e rrezikshme për jetën e një gruaje.

Një nga më të rrezikshme metodat e abortit popullore janë heqjen e peshave. Heqjen e peshave shtatzënë në çdo drejtim mund të shkaktojë tensione të forta në zonën e legenit, të çojë në tonin e mitrës dhe të shkaktojnë kontraktimet. Në fshatra, vajzat ngritur kova e ujit për deri filluar të ndjehen të tkurrjes së mitrës. Kjo metodë është e mbushur me sac shpejtë repartit gestational dhe placentës (në qoftë se ajo tashmë e formuar në atë kohë) dhe zbulimin e gjakderdhje të rënda. Gjakderdhje patologjike mund të vrasin një grua vetëm disa minuta.


Njerëz mjetet juridike bimor për abort
Shumica e grave janë drejtuar në metodë të tillë popullor e abortit si një metodë e supë prej bimëve të përzgjedhura posaçërisht. Zgjedhja e kësaj metode, shumë gra nuk janë thjesht të vetëdijshëm se sa mund të jetë e fshehtë apo një tjetër barishte. E njëjta fabrikë në proporcione të ndryshme me përbërës të tjerë mund të jenë në një rast, mjekësi, dhe pjesa tjetër - helm. Një person me një sistem të fortë imunitar dhe kjo nuk mund të shkaktojë dëm, dhe dikush jetën pokalichyt.
Mjetet juridike më të zakonshme popullore bimor për inducing abortin janë nasturtiums lëng, TEAS myshk, karafil, barberry dhe myshk. Të gjitha këto bimë janë medicinale dhe nganjëherë të ndihmojnë në luftën kundër sëmundjeve të rënda, por përdorimi i tyre gjatë shtatzënisë mund të shkaktojë ndërprerje.

Së fundi dua të them se aborti - një çështje personale, por a ia vlen të rrezikosh jetën tuaj dhe aftësi për të pasur fëmijë në të ardhmen, në mënyrë për të kursyer para në është ndërhyrja e duhur mjekësore?