E cila termi bëjë abortin

Aborti i detyruar, pavarësisht nga arsyeja - është gjithmonë një rrezik dhe përvojë. Dhe komponentet emocionale të tilla si fajit dhe keqardhje vetëm një pjesë të vogël të pasojave të mundshme. Së pari, aborti - një test serioz dhe një seri të, në qoftë se jeta shumë e rrezikshme e gruas, pasojat.
Natyrisht, duke vendosur në këtë hap, shumë vajza janë të interesuar në pika të ndryshme, në veçanti, nga kur aborti është i lejuar dhe në atë fazë të shtatzënisë është më e sigurt?
Në praktikën klinike, ka disa mënyra për të abortit, ilaçe, aspiratë kirurgjikale dhe vakum. Prandaj, përgjigja për të cilën është aborti termi është i paqartë. Shumë do të varet nga metoda, gjendjen e përgjithshme e pacientit, dhe rrethana të tjera.

Të cilën kohë tableta abortit mundur?


Nëse gruaja është e shëndoshë dhe shtatzënia është zbuluar në fazat e hershme, ka të ngjarë që gjinekolog do të ofrojë "zgjidhur problemin" mjekim. Në këtë rast, koha për të menduar ka pak, kështu që termi të cilin aborti mjekësor është minimal. Mjeku ka të drejtë të caktojë agjentë të veçantë që promovojnë dëbimin e një vezë pllenohet, vetëm në fund të bindur se shtatzënia nuk i kalon 6-7 javë.

E cila gjatë do vakum abortin?


Për arsye të ndryshme, por jo të gjitha gratë e bëjnë abortin duke përdorur pilula. Megjithatë, prej 6 deri 12 javë ende ka një shans për të bërë "humbje të vogla". Vakum aspiratë - për teknikën e butë që eliminon disa pasoja negative.

Të cilën kohë abortin mundshme kirurgjikale?


Për të bërë abortin kirurgjik gjithashtu duhet të dini saktësisht se kush gruaja shtatzënia, sepse mundësia e fundit për ta bërë këtë është vetëm 20 javë.
Por në të njëjtën kohë, ne nuk duhet të harrojmë se vetëm aborti Fakultativ femra është e mundur deri në 12 javë. Në raste të tjera, për scraping duhet të jepen argumente të forta.