Ilaçet Aborti - Termat e

Metoda më e thjeshtë është aborti mjekim. Ajo zvogëlon rrezikun e komplikimeve që shpesh ndodhin pas abort kirurgjik. Kjo është arsyeja pse shumë vajza janë të interesuar në kohën e abortit të ardhshëm mjekësor.
Të cilat shtatzënia termi aktuale mjekësore aborti është kryer?
Zyrtari i miratuar nga Ministria e Shëndetësisë abortit termi mjekësor ka periudhë 42 ditë. Periudha Llogaritja është mbajtur nga periudha e fundit e mëparshme. Kjo zakonisht mblidhet tri javë vonesë periudhë.

Megjithatë, sipas praktikës botërore mjekësore, aborti mjekësor në fazat e hershme mund të bëhet deri 49 ditë amenorrhea, dhe në disa raste edhe deri në 63 provuar se efektiviteti i metodës aborti mjekim përpjesëtim shtatzënisë afat aktual, v. Për. Në fund një mundësi të fortë se nuk do të ashtuquajtura abortin paplotë, duke rezultuar në shtatzëni vazhdon zhvillimin e saj që kërkon kirurgji. Sepse aborti mjekësor në fazat e mëvonshme nuk e shpenzojnë.

Si për të kryer abortin mjekësor?
Duke ditur që termi aborti mjekësor mund të bëhet, vajzat interesuar në çështjet që kanë të bëjnë me mënyrën se si procedura është kryer.
Si emrin e saj tregon se kjo metodë e abortit është kryer duke përdorur ilaçe. Ajo u gjet se kombinimi më efektiv të mifepristone dhe Misoprostol.
Procedura kryhet nën kontroll domosdoshmërisht gjinekologu, duke marrë parasysh moshën e gestational bazuar në të dhënat ultratinguj. Gjithashtu, e fundit përdoret për të përjashtuar shtatzëni ektopike, prania e të cilave aborti mjekësor është kryer.

Aborti mjekësor Procedura, kushtet e së cilës më sipër kryhet në disa faza. Pas ultrazërit dhe ekzaminimit bimanual legenit e një gruaje duke i dhënë një dozë të mifepristone për të marrë 200-690 mg. Pastaj, pas 36 orë, japin gruan të marrë Misoprostol 400 mcg. Të gjitha të tabletave përdorura sublingually, që është vendosur në bazë të gjuhës. Tashmë vetëm 2-3 orë pas fillimit të dalin gjakderdhje. Nëse procedura shkakton dhimbje në vajzat, ajo mund të jetë e përcaktuar qetësues, ju lutem.