Pets Metodat e abortit

Aborti - është aborti, i cili është bërë për dy arsye: (zhvillim jonormal të fetusit dhe shëndetin e femrave), mjekësore dhe hezitimin e grave për të pasur një fëmijë. Ajo duhet të them menjëherë se çdo aborti nuk është bërë në një strukturë të specializuar mjekësor është një kriminel. Po, aborti në shtëpi si një abort kriminal. Mbi mundësinë dhe pasojat e metodave abortit vendore do të diskutohet në këtë artikull.


Pets Metodat e abortit
Para se të vendoset për ndërprerjen e shtatzënisë jashtë spitalit, ju duhet të mendojnë dy herë për pasojat e mundshme. Më të përdorura shpesh metoda përfshijnë decoctions pritjes bimëve të ndryshme që janë në gjendje për të nxitur një dështim (gjirin e lë, misk). Duke marrë një dush të nxehtë, heqjen e objekteve të rënda, duke kërcyer nga një lartësi prej disa gra të ndihmuar të heqin qafe e një shtatzëni të padëshiruar. Sa më i ulët të moshës gestational, më e lartë mundësia e një përfundim të suksesshëm.Abortit në familje - komplikime dhe pasojatLe të flasim për pasojat e mundshme të abortit të tillë penale. Barishte mund të shkaktojë një dështim, por nëse nuk ka membranat plotë ndarje, ajo mund të çojë në gjakderdhje të zgjatur apo infeksion bashkuar (me zhvillimin e endometritis). E njëjta gjë mund të thuhet në lidhje me metodat e tjera të abortit në shtëpi. Sidomos nuk duhet të përdorë metoda pushtuese e abortit jashtë spitalit. Në këtë rast, vrimë e mundshme e murit të mitrës të gjakderdhjes dhe komplikime septike (endometritis, peritonit, pelvioperitonit).Vajzat e reja dhe gratë për të mësuar në lidhje me shtatzëninë e padëshiruar, frikë për të shkuar te mjeku për shkak të ndonjë arsye (nga frika e prindërve, me turp). Guximshme për të bërë abortin kriminal, mos harroni në lidhje me pasojat dhe se pas kësaj grua jo vetëm të jetë në gjendje që të bëhet një nënë, por mund të humbni një jetë.