Sa javë bëjnë abortin

Qëllimi kryesor i çdo abortit është aborti, që është vdekja e fetusit. Vajzat nën moshën 18 vjeç, aborti kryhet vetëm me pëlqimin e prindërve dhe në dëshminë e shoqëror.
Pyetja e parë pyet një grua që dëshiron të ndërpresin shtatzëninë shtatzëninë papritur, lexon si vijon: "Sa javë të bëjë një abort". E gjitha varet nga lloji i abortit - e cila bëri metodat javë caktuara të abortit. Por të jetë se si ajo mund, çdo lloj i abortit (aborti) mund të bëhet vetëm deri në 12 javë. Në këtë rast, aborti do të quhet më herët. Zakonisht mbahen në llojin e hershme të abortit ilaçeve, e cila është më pak traumatike për trupin e femrës dhe ka praktikisht nuk ka komplikime. Ajo konsiston në marrjen e ilaçe të veçanta.

Aborti në një afat të madhe
Rastet kur një grua nga shkeljet e rrezikshmërisë dhe gjakderdhje mujore, mëson shtatzëninë e padëshiruar për shumë vonë: në 4-5 muaj. Mësoni se si shumë javë mund të bëjë abort mjekësore (dhe ai e mbajti deri në 4-6 javë) abortin kirurgjik - 12 javë, ajo bie në një panik, ndonjëherë deri në atë pikë të zhvillimit psikozë. Megjithatë, në praktikë, aborti është e mundur dhe në një afat të madhe, deri në 22 javë. Në këtë rast, dëshira e një gruaje për një abort Little. Një vendim për procedurën e abortit të shkuar komision të madh dhe të gjatë mjekësore, e cila ka për qëllim për të vlerësuar fizibilitetin e operacionit pa pasoja për gratë.

Në raste të tilla, aborti është krejtësisht kujton lindjes së parakohshme, trupin e një gruaje që droga që rrisin reduktuar muskujve të mitrës, e cila përfundimisht çon në dështim të administruar. Treguesit kryesorë për të njëjtën abortit është faktorë afat të mëdha mjekësore dhe sociale (nënë e vetme, mungesa e strehimit, vdekja e papritur e burrit të saj, etj).
Sot ka shumë kontraceptive. Përdorimi i tyre zvogëlon rrezikun e shtatzënisë së padëshiruar për një grua në një minimum. Megjithatë, ky fakt ende ka një vend, dhe një numër i madh i grave të vendoset kjo metodë radikale nuk është plotësisht i vetëdijshëm se shfaqja ardhmja e një shtatzëni të kërkuar mund të shkaktojë problem serioz, nganjëherë vështirë. Prandaj, përpara se të vendosë në këtë procedurë, një grua duhet të mendoni me kujdes për të mos bindë veten në të ardhmen dhe nuk pendoheni bërë.