Bold pas abortit

Shumica e grave kaluar nëpër procedurën e abortit dhe janë të vetëdijshëm se pas abortit ata mund të presin diktim. Megjithatë, karakterin e tyre, shpesh mund të tregojë e shfaqjes së infeksionit.

Pse përzgjedhjen pas abortit mjekësor dhe mjekësore?

 • Aborti procedurë do të thotë heqjen e një vezë e fekonduar, i cili është në fakt një me rreshtim mitrës. Aborti klasik Mjekësi shoqërohet me curettage plotë dhe shkakton prania e dhimbjeve të barkut dhe shkarkimin e harlisur pas abortit, në masë të madhe tejkalon sasinë e gjakderdhjes menstruale. Red për herë të parë, pastaj pas abortit të përzgjedhjes janë ngjyrë kafe të errët.

 • Aborti mjekësor, kryhet duke përdorur hormonet, si dhe kundër sfondit të gjakderdhje të rënda që zgjat më shumë se sa ndërprerjen mjekësore të shtatzënisë. Shkarkimi ngjyrë pas abortit, gjithashtu, ndryshon nga kuqërremtë në kafe. Së bashku me sekrecione normale pas abortit, një grua mund të vëreni prodhimit vezë hije të lehta rozë.

 • Por pas një aborti mini-përzgjedhjes janë me kohëzgjatje të shkurtër, si veza e fekonduar nuk ka pasur kohë për të bashkuar me rreshtim mitrës. • Cilat janë zgjedhja pas abortit mjekësor?
  Rreziku i infeksionit pas abortit është shumë e lartë. Dhe kjo mund të thoni në lidhje me pamjen dhe era e shkarkimit. Si rregull, inflamacion fillon me ethe. Shkarkimi ngjyrë pas abortit ndryshuar të verdhë. Ata bëhen erë stinky. Nëse nuk ka apel në kohë të gjinekologu profesionale, infeksioni do të bëhet kronike dhe të kuruar ajo do të jetë shumë e vështirë.
  Shumë shpesh, komplikime manifestuar në 3 - 4 ditë pas abortit. Duhet të theksohet se infeksioni është e vështirë faji i stafit mjekësor, si aborti kryhet ekskluzivisht me instrumentet sterile. Vetëm pak kohë pas abortit kanalit cervikal është zgjeruar, kështu infeksioni mund të lehtë të depërtojnë në zgavrën nëpërmjet vaginës.

  Papastërtitë e përbërë shkarkimi është një tregues për ultrazërit për të konfirmuar cilësinë e abortit. Gjakderdhje të bollshme të zgjatur gjithashtu paraqesin një rrezik. Konsiderohet gjakderdhje të tepërt në qoftë se një grua brenda një ore përdor rreth dy Rondelet standard "Maxi". Shumat Bold mëdha, shpesh një shenjë e një abort jo të plota. Përkundrazi, grimcat e vogla mbeten të fekonduar vezën në mitër dhe në këtë mënyrë të parandalojë reduktimin e saj dhe ngjeshja e enëve të gjakut.


  Cilat janë zgjedhja pas abortit?

  Trupi grua reagon ndaj aborti është jashtëzakonisht akute. Veprojnë dëmtime të organeve dhe zhvillimin e komplikacioneve mund të zgjasë shumë zgjedhje. Normalisht, pas zgjedhjes së klasike, aborti mjekësor zgjat një javë. Afati maksimal është dhjetë ditë.
  Pas ndarjes abortit mjekësor pa probleme të kalojnë në mazhuschie dhe mund të shkojë deri në një muaj, deri në kohën kur të rinisë ciklit normal menstrual. Ky proces është normale dhe nuk duhet të shkaktojnë alarm. Nëse zgjedhja vazhdon pas afatit normal, ju duhet të konsultoheni me gjinekologun tuaj.