Aborti në shtëpi

Pajtohem ide që të ketë një abort në shtëpi në këtë moshë të teknologjisë së lartë dhe mjekësi të avancuar tingëllon si diçka wildly. Në fund të fundit, ne të gjithë e dimë se aborti - Procedura aborti, madje edhe në spital dhe është kryer nga një ekspert i kualifikuar është shumë e rrezikshme, për të thënë asgjë të shtëpisë.
Drop tema e aspekteve morale dhe shpirtërore të kësaj shumë të pakëndshme, në të gjitha shqisat e fjalës, të flasim për procedurën dhe pasojat e mundshme për vajzat, të ballafaquar me problemin e shtatzënisë së padëshiruar, pyesin se si të bëjnë një abort në shtëpi.


Faqja AbortiShumë gra vendosin ta ndërpresin një shtazani pa kujdes mjekësor, mbështetet në përvojën e brezave. Kjo nuk është vetëm të gjithë të marrin parasysh faktin se shëndeti i prababok tonë ishte shumë më e fortë, dhe shkaku i vërtetë i vdekjes së kësaj shpesh mbi umalchyvalas.
Pra, nëse ju vendosni në një aventurë të tillë të rrezikshme, nëse ju lutem, referojuni pasojat e mundshme të rrezikut të tillë të pajustifikuar.

  • Pra, një nga mënyrat më të famshme për të bërë një abort në shtëpi - një dush të nxehtë me mustardë. Për shkak të temperaturave të larta duke zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme e enëve të gjakut që mund të shkaktojnë abort filloi duke përdorur gjakderdhje me bollëk, të ndalet kjo mund të mos jetë në gjendje edhe të mbërritur në kohë ambulancë. Si rezultat i këtij rezultatin e procedurës mund të jetë zhgënjyes.

  • Tjetër mjaft mënyrë e përbashkët për të hequr qafe një shtatzëni të padëshiruar - është një TEAS bimor të ndryshme, duke përfshirë edhe miskut. Vetëm theksohet se misk - një bimë helmuese, dhe nuk vret vetëm punë, por edhe helmet nënën. Vetëm imagjinoni se ju mund të merrni si rezultat i dehje veprim të dyfishtë: fetusi dekompozuar në utero dhe direkt helm. Për më tepër, në qoftë se një përpjekje për të prishin shtatzëninë dështuar apo grua papritmas ndryshuar mendjen e saj që të ketë një abort, shanset e saj për të pasur një fëmijë të shëndetshëm pas marrjes tansy pothuajse zero.

  • Konsiderohen barëra relativisht të sigurta që nxisin kontraktimet e mitrës, duke rezultuar në dështim. Megjithatë, kjo metodë nuk është gjithmonë efektive, si dhe në zhvillimin e arritur ndërprerjen e shtatzënisë kështu që është pothuajse e pamundur, por ju mund të bëni vetëm dëm për shëndetin e tyre dhe shëndetin e fëmijës së palindur.  • Aborti mjekësor në shtëpi    Rrezik dhe aborti mjekësor në shtëpi. Fakti është se kur merr drogë speciale zhvillohet nën mbikëqyrjen e një mjeku monitoron dëbimin e fetusit, sa më shpesh në mitër janë mbetjet e vezën. Në situata të tilla, gratë janë caktuar droga të tjera që stimulojnë mitrës zvogëlojnë ose të kryejë pastrimin kirurgjike. Nëse aborti mjekësor është kryer në shtëpi, me komplikime të tilla mund të fillojë gjakderdhje nga humbja e rëndë e gjakut, deri në vdekjen apo infeksion të trupit, dhe me një masë të pasojave negative.

    Përveç tableta pas abortit gruaja mund të përballet me probleme të tjera, të tilla si shkelje të hormonale, të rivendosur veten se nuk do të jetë e lehtë dhe të sigurt. Pra, kërkojnë trajtim ende kanë.
    Sigurisht, aborti mjekësor është bërë nën mbikëqyrje mjekësore dhe në shtatzëninë e hershme deri në gjashtë javë, është konsideruar si rruga më e sigurt për të hequr qafe një shtatzëni të padëshiruar. Por si metoda të tjera të papranueshme në shtëpi.