Aborti për 8 javë

Sot, vajzat e më shumë janë në "pozitë interesante" në moshë shumë të rinj dhe të papjekur. Natyrisht, për shkak të mungesës së stabilitetit në jetën dhe financat, kthehet shtatzëni të padëshiruar, dhe ajo ka për të ndaluar.

Çfarë aborti në 8 javë?


Por, pavarësisht nga disponueshmëria e informacionit, vajzat të mësojnë në lidhje me shtatzëninë e tyre më vonë vijnë tek gjinekologu, përkatësisht, janë fryti i barkut. Statistikisht, më të zakonshme është aborti në 8 javë. Në këtë periudhë ajo duhet të mendojnë me kujdes, peshojnë pro dhe kundër, sigurohuni që të lindte, me të vërtetë, koha e gabuar, para se të keni vendosur për të marrë këtë hap. Sepse aborti mjekësor në 8 javë shpesh nuk është e mundur, dhe procedura për ndërprerjen e shtatzënisë është një operacioni kompleks.

Të ketë një abort në 8 javë të shtatzënisë, ju së pari duhet të shqyrtohet nga një gjinekolog:

  • Specialisti do të shqyrtojë dhe ju referohen testeve.

  • Sipas rezultateve do të jetë e qartë nëse aborti mjekësor në 8 javë.


  • Pasojat e abortit në 8 javë


    Sipas tij, këtë herë - koha më e favorshme për abort. Nëse ju shkoni për një operacion para - rrit mundësinë e pasojave negative, deri në varfëri.
    Gjithashtu në aborti 8 periudhë javë është e ndryshme nga aborti 8-9 javë që në rastin e parë, sistemi nervor i fetusit vetëm ka filluar zhvillimin e saj, dhe në rastin e dytë fillon një periudhë të zhvillimit të përgjithshëm.

    Aborti për 8 javë - është procedurë shumë e padëshirueshme, por në qoftë se ajo ende ka vendosur që të ketë një abort, ju nuk duhet të vonojë fushatën te mjeku. Gjinekologë thonë se më shumë kohë, aborti më të rrezikshme. Por në praktikë, shpesh ka raste kur nënat potenciale trajtohen në spital dhe fazat kritike më vonë, kur të bëjë asgjë nuk është e pamundur.