Aborti Ankesa ditë

Sipas abortit tonë legjislacionit ditën e trajtimit është rreptësisht e ndaluar. Aborti i detyruar mund të kryhet vetëm pas 48 orë të trajtimit të grave në klinikë. Në 8-12 javë të shtatzënisë është një periudhë - 7 ditë. Këto "orë / ditë e heshtjes", dhënë për një grua në mënyrë që të marrin në konsideratë siç duhet vendimin e tij dhe ndoshta të shmangur akt impulsiv.

Ju mund të bëni aborti ditën e trajtimit?


Pavarësisht ndalimit nga ana e shtetit, që të ketë një abort ditën e trajtimit nuk është e vështirë. Klinikat private ofrojnë shërbimet e tyre për çdo abort jo vetëm nga ana e emërimit, por ditën e trajtimit. Kjo siguron profesionalizmin e lartë të stafit mjekësor dhe jetën private të plotë për pacientin. Numri i grave që, për shkak të mungesës së kohës së lirë, të gëzojnë "Aborti ditën e trajtimit të" Shërbimit - është në rritje.

Testet e kërkuara për abort
Mjeku çdo qendër e themeluar mirë mjekësore nuk guxojnë të abortit ditën e trajtimit, pa ultrazërit dhe analizave të lidhura. Provimi do të përfshijë:

 • Ultratinguj;

 • Testi i gjakut për të përcaktuar nivelin e hCG;

 • Smears gjinekologjike nga vagina;

 • Analiza për të përcaktuar grupin e gjakut dhe faktori Rh e saj;

 • analizat e gjakut për HIV, hepatitit B dhe C dhe sifilizi.


 • Këto studime të bërë metodë e shpejtë për të marrë rezultate brenda një kohe të shkurtër. Lloji i mjekut abortit përcakton, duke pasur parasysh shtatzënisë, shëndetin e pacientit si një e tërë dhe të dhënave të sondazhit, në veçanti. Aborti është një trajtim ditë është e mundur vetëm në mungesë të contraindications mjekësore.

  Aborti mjekësor dita e trajtimit


  Shumica e klinikave premtim i abortit mjekësor për një trajtim ditë. Ky pohim nuk është plotësisht e saktë, si plotësisht të zbatojnë abortin e tillë në një ditë. Për abortit mjekësor duhet së paku tri ditë. Në ditën e trajtimit pacienti është duke bërë testet e nevojshme dhe, në mungesë të contraindications, merr ilaçe që bllokon prodhimin e progesterone. Pra, është vdekja e embrionit. Pas 36-48 orësh gruaja vjen për pritjen dhe për dëbimin e vezën merr përgatitjen - analoge prostaglandin.

  Vakum dhe aborti kirurgjikale ditën e trajtimit


  Qendrat mjekësore të tjera praktika e vakum aborti (mini-aborteve) trajtim ditor. Në karrige gjinekologjike nën lokal aspirator vakum anestezi ashensor kryer (thithje) përmbajtje mitrës. Pas pacientit abortit është në spital në spital disa orë.
  Aborti kirurgjikale (curettage) - më i rrezikshëm, por lloji më i zakonshëm që përdoret të abortit. Jo çdo klinikë do të merren për zbatimin e abortit kirurgjik ditën e trajtimit. Nevoja për një ekzaminim të plotë gjinekologjik dhe këshillim, ekzaminim të plotë klinik, gjasat e komplikacione të rënda gjatë apo pas abortit konfirmojnë faktin se çdo nxitim në të tillë një gabim papërshtatshme dhe shpesh të dëmshme.

  Pro dhe kundër "abortit në një ditë"


  Trajtimi Aborti ditë është padyshim shërbim shumë i përshtatshëm për gratë moderne. Fshehtësia e garantuar tërheq vajzat e reja që zakonisht duan të fshehin informacion në lidhje me shtatzëninë e tyre nga shoqëria dhe shpesh nga prindërit.
  Shpesh për mënyrën e zgjidhjes së "problemit" me vlerë pyetje të parave, duke e detyruar gruan të kontaktoni klinikën dyshimtë ku çmimet e ulëta janë kombinuar me mungesën e kujdesit të duhur duhur. Rezultati i këtij abortit në një ditë - lëndime të rënda fizike organet gjenitale deri vrimë e mitrës dhe infertilitetit.

  Për më tepër, vendim impulsiv dhe i nxituar që e bën gruaja kthehet për të shërbimit "abortit dita e trajtimit" është shpesh i nxituar dhe i gabuar dhe si rezultat - prania e pasojave të fuqishme psikologjike për një kohë të gjatë.