Trajtimi andeksyt kronike


Adnexitises zgjatur ose salpingoophoritis kronike quhet inflamacion të mitrës - tubat ovarian dhe fallopiane. Nëse andeksyta trajtimi nuk ishte efektive të mjaftueshme ose i paplotë, ai bëhet kronik, vite pidtochuyuchy forcë gratë, duke shkaktuar dëme të pariparueshme për shëndetin e saj dhe duke eliminuar mundësinë e të pasurit fëmijë. Trajtohen adnexitis kronike dhe që përfshin trajtimin e tij - të flasim në këtë artikull.

Si për të kuruar adnexitis kronike?Para së gjithash, një grua me një diagnozë të tillë duhet të jetë vendosur në një luftë të gjatë, sepse trajtimi i adnexitis kronike nuk është i shpejtë, kërkon aderimin kujdesshëm për rekomandimet mjekësore dhe një qasje sistematike. Trajtimi i adnexitis kronike përfshin terapinë me antibiotikë në acarimin periudha, metodat e fizioterapisë, trajtim spa. Para mjekun tuaj në këmbë dy objektiva kryesore: për të ndaluar inflamacion në mitër dhe për të rritur mbrojtjen. Mos harroni gjithashtu për të jetesës të shëndetshme dhe të ushqyerit e duhur. Grua me adnexitises nuk përzihen në yndyrore dhe ushqimet pikante, dhe ushqime që shkaktojnë alergji. Një faktor i rëndësishëm është shteti psiko-emocionale të mendjes, sepse edhe nën terapi stresit të zgjidhet siç duhet impotent.

Antibiotikët në adnexitis kronike


Që shkaku është adnexitis shtojca depërtimit patogjene për trajtim të suksesshëm është e nevojshme për të përdorur antibiotikët gjerë spektrit. Shpesh trajtimi i acarimin e adnexitis kronike të përshkruajnë medikamente në vijim:

 • erythromycin;

 • azithromycin;

 • doxycycline;

 • ofloxacin;

 • Metronidazole;

 • tseftybuten.


 • Mbani në mend se vetë-trajtimi me antibiotikë është e papranueshme, dhe madje mund të dëmtojë. Vetëm një mjek i bazuar në analizat në gjendje për të zgjedhur produktin e duhur dhe për të përcaktuar dozen e vet.

  Ne trajtimin e acarimin e adnexitis kronike jashtme terapi antibiotike nuk eshte zakonisht zbatohen theksuar madhe nga droga riparues dhe anti-inflamator.

  Andeksyt kronike: Metodat tradicionale të trajtimit


  Mjekësisë tradicionale në ofertat trajtim adnexitis aplikojnë concoctions të ndryshme të bimëve, duke përdorur ata të dy si të pijshëm dhe duke i bërë ata enemas terapeutike dhe douching. Efektet e dobishme në shtojca zierje e kamomil, çel bli, lëng aloe, gjethe delli, të përjetshme, Calendula, HOPS kone, mjaltë dhe Propolisi.