Display #
Title Author Hits
17-OH progesterone - standarde admin 89
17-OH progesterone reduktohet admin 55
17-OH-progesterone rritet - trajtim admin 111
A biopsi i gjirit admin 90
AFP dhe hCG admin 140
AMG - standard për gratë admin 209
Analiza biokimike të gjakut - nivele normale admin 1395
Analiza e FSH - ajo admin 1893
Analiza e hormoneve në gratë admin 4545
Analiza e Hormoni - edukimi admin 80
Analiza e progesterone admin 687
Analiza e sifilisit admin 90
Analiza e ureaplasma admin 188
Analiza e urinës cystitis admin 64
Analiza mbi Citologjia qafës së mitrës admin 147
Analiza mbi enterobiosis admin 233
Analiza PCR admin 3142
Analiza për klamidia admin 283
Androstenedione Elevated admin 65
Biopsi e mitrës admin 72
Biopsi e qafës së mitrës admin 188
Biopsi endometrial aspiratë admin 62
Breast ultratinguj - standarde admin 42
Çfarë bën një biopsi të qafës së mitrës admin 44
Çfarë bën ultratinguj gjirit admin 39
E cila është më e mirë - ultratingull ose mamografia admin 35
E. coli në shpifjeve admin 62
Ekzaminimi gjinekologjik admin 399
Elevated Hormoni - Simptomat admin 54
Enhanced 17-OH-progesterone - shkaqet admin 45
Epiteli në shpifjeve admin 92
FSH rritur admin 59
FSH ulur admin 60
Gjinekologjik shpifjeve - transkripti admin 74
Gonococci në shpifjeve admin 48
Hormoni ngritur - çfarë do të thotë admin 68
Hormoni ngritur në gratë - shkaqet admin 46
Hysteroscopy - Pasojat admin 78
Kur dhuroni FSH admin 54
Kur dhuroni Hormoni admin 78
Kur të bëni një mammogram admin 74
Kur të marrë estradiol admin 136
Leptotryks një shpifje admin 52
LH - standard për gratë admin 100
LH dhe FSH - vlera admin 1226
Mamografia - dita e ciklit admin 68
Mamografia - Edukimi admin 57
Mamografia - kur të bëni admin 61
Mamografia dhe me ultratinguj gjirit admin 79
Mamografia dixhitale admin 45
Mbledhja gjinekologjik admin 69
Mungesa e progesterone admin 107
Në atë të kalojë ditë Hormoni admin 63
Një biopsi e erozionit qafës së mitrës në admin 56
Norma e hCG jo-shtatzënë admin 54
Pasi këshilluese gjinekolog-endokrinolog admin 108
PCR admin 69
PCR - siç është admin 59
Qelizat e bardha të gjakut në shpifjeve - standarde admin 60
Qelizat e bardha të gjakut ngritur në shpifjeve admin 51
Rritja e progesterone - Simptomat admin 70
Rritja e testosterone lirë në gratë admin 67
Rritja e testosterone në gratë - Simptomat admin 64
Rritja Hormoni - Shkaqet admin 86
Shpifjeve mbi florën admin 65
Shpifjeve PCR admin 51
Shpifjeve për Citologjia admin 73
Shtupë i qafës së mitrës admin 45
Shtupë nga vagina admin 94
Smears në gjinekologji admin 50
Testet për infeksion latent admin 132
Trichomonas në egra admin 47
Ultrasounds gjinekologjike admin 88
Ultratinguj gjirit admin 39
Ultratinguj legenit në gratë admin 44
Ultratinguj në Gjinekologji admin 40
Ultratinguj vaginale admin 67
Ultratingull i organeve gjenitale admin 49
Urethral shpifjeve admin 53