Display #
Title Author Hits
Catheterization fshikëz në gratë admin 117
Cystoscopy fshikëz në Grave admin 101
Dhimbje gjatë urinimit admin 120
Djegia në uretrës admin 136
Djegia pas urinimit admin 801
Dobët fshikëz - çfarë duhet të bëjmë admin 118
Fshikëz diverticulum admin 110
Fshikëz instalacioni admin 97
Fshikëz neurogjenik në gratë admin 98
Fshikëz tepër aktiv admin 123
Gjaku gjatë urinimit në gratë admin 1126
Gurë në fshikëz - Simptomat admin 106
Inflamacion i uretrës admin 121
Inflamacion të traktit urinar admin 121
Instalacioni uretrës admin 118
Këputje e fshikëzës admin 112
Kruarje në uretrës admin 113
Ku është fshikëz admin 175
Leukoplakia fshikëz admin 120
Mbetet urinë pas urinimit admin 328
Mosfunksionim neurogjenik fshikëz admin 105
Mosmbajtjeje urinar në gratë më të vjetra admin 96
Mospërmbajtje e urinës kur kollitet admin 105
Ngathtësi fshikëz admin 116
Parehati në uretrës admin 118
Pezmatimi i fshikëzës në gratë admin 110
Pse ndarë urina pasi pika urinim admin 135
Rërë në fshikëz admin 104
Ruajtja dhe mungesa e urinimit admin 238
Sëmundjet e fshikëzës urinare të grave admin 102
Sëmundjet e traktit urinar admin 85
Shenjat e inflamacionit të fshikëzës admin 125
Simptomet e fshikëzës admin 123
Trajtimi i fshikëzës admin 98
Ultratinguj e fshikëzës admin 112
Uretrës Bouginage admin 109
Uretrës në gratë admin 123
Uretriti jospecifik admin 106
Urinar fshikëz - struktura admin 107
Urinim i pavullnetshëm admin 121
Urinim i rrallë në gratë admin 280
Urinim i shpeshtë admin 147
Urinim i shpeshtë tek gratë - shkaqet admin 156
Urinim në Grave admin 133
Urinim të dhimbshme admin 106
Vështirësia urinimi te femrat admin 121
Zastudyla fshikëz - çfarë duhet të bëjmë admin 104
Zastudyla fshikëz - Simptomat admin 119