Display #
Title Author Hits
Bold pas hysterectomy admin 55
Canal Bouginage qafës së mitrës admin 56
Heqja tubat fallopiane - pasojat admin 232
Hiq fibroids mitrës - kirurgji abdominale admin 81
Hiq fibroids mitrës - pasojat admin 53
Hysterectomy admin 65
Hysteroscopy - heqja e polip admin 72
Kegel ushtron pas hysterectomy admin 50
Kirurgji gjinekologjike admin 92
Kist ovarian - trajtim pa kirurgji admin 61
Laparotomy në gjinekologji admin 40
Laparotomy për Pfannenshtylem admin 50
Largimi i cysts ovarian - laparoscopy admin 65
Largimi i fibroadenoma e gjirit admin 1021
Largimi i gjirit admin 91
Largimi i labia admin 74
Largimi i mitrës - pasojat admin 332
Largimi i mitrës - pasojat admin 2834
Largimi i polip endometrial admin 68
Largimi i polip qafës së mitrës admin 152
Largimi i polyps në mitër admin 60
Largimi i vezoreve - pasojat admin 332
Mastectomy - çfarë është ajo admin 45
Mastectomy - periudha postoperative admin 66
Mosveprim i mitrës - operacion admin 77
Operacioni për të hequr cysts ovarian admin 57
Operacioni për të hequr fibroids mitrës admin 77
Operacioni për të hequr në mitër admin 59
Periudha postoperative pas hysterectomy admin 49
Polip endometrial - trajtim pa kirurgji admin 61
Polip qafës - trajtim pa kirurgji admin 38
Rehabilitimi pas hysterectomy admin 37
Seksi pas hysterectomy admin 65
Si është operacioni për të hequr cysts ovarian admin 36
Simptomat dhe trajtimi i polyps mitrës pa kirurgji admin 46
Terapia lazer në gjinekologji admin 71
Trajtimi i fibroids mitrës pa kirurgji admin 65