Display #
Title Author Hits
Ajo dhemb bark të ulët e një gruaje admin 130
Ajo dhemb bark të ulët pas raportit seksual admin 161
Ajo dhemb gjoks dhe bark admin 149
Ajo dhemb mbrapa para menstruacioneve admin 149
Ajo dhemb mitër për të bërë admin 133
Ajo dhemb vezore drejtë - Shkaqet admin 133
Ajo dhemb vezore e duhur admin 148
Ajo dhemb vezore majtë admin 138
Ajo dhemb vezore majtë - Shkaqet admin 724
Arsyet për menstruacioneve parregullt, dhimbje gjatë menstruacioneve admin 320
Colposcopy - ajo dhemb admin 151
Dhimbje barku, dhe nuk mujore admin 132
Dhimbje gjatë menstruacioneve - çfarë duhet të bëjmë admin 164
Dhimbje gjatë ovulacionit admin 905
Dhimbje gjatë urinimit në gratë admin 354
Dhimbje në fshikëz admin 142
Dhimbje në gji admin 564
Dhimbje në gji - Shkaqet admin 315
Dhimbje në urinim në gratë admin 162
Dhimbje në vaginë admin 1181
Dhimbje në vezore admin 150
Dhimbje në vezore - Shkaqet admin 296
Dhimbje në vezore - Shkaqet admin 132
Djegia Labia admin 153
Djegia në uretrës admin 130
Djegia në vaginë admin 1029
Kruar Labia admin 121
Kruarje dhe djegie në vaginë admin 1160
Kruarje e vulvë admin 133
Kruarje në uretrës admin 132
Kruarje në vaginë admin 932
Labia Hurt admin 123
Nëse dhimbja mujore dhe të rënda për të bërë admin 168
Nipples lënduar admin 140
Nipples lënduar para menstruacioneve admin 146
Një gji i madh se tjetri admin 458
Organet gjenitale të këqija diagnoza admin 122
Parehati në vaginë admin 153
Pas bark mujore lënduar admin 124
Pas seksit një bark lënduar admin 782
Për shkak se ajo dhemb vezore e duhur admin 100
Pse dhimbje stomaku gjatë menstruacioneve admin 133
Pse kanë një dhimbje koke para menstruacioneve admin 216
Pse lënduar shtojca Pain Shkaqet shtojca admin 114
Pse zemrat lënduar para menstruacioneve admin 112
Shtojca lënduar - se si të trajtojnë admin 125
Si për të marrë dhimbjen e cystitis admin 106
Thithat kruajtje admin 596
Thithat Pse lënduar admin 124
Unë jam i frikësuar për të shkuar në gjinekologu admin 157
Urinim i shpeshtë pa dhimbje admin 380
Vaginë keqe admin 131
Vezoret lënduar - çfarë duhet të bëjmë admin 120
Vezoret lënduar - trajtim admin 160
Vezoret lënduar dhe bark admin 140